Posted by eu in

Iubeste ca si cum nu ai fi suferit niciodata din dragoste; danseaza ca si cum nimeni nu s-ar uita………
Dansul e emotia unei atingeri,cucerirea partenerului prin miscari armonioase,curajul de a depasi timiditatea,de a simti ca si cum lumea e a ta. Cate puncte comune sau mai bine zis cata pasiune exista in dans ca si in iubire. Se aseamana atat de mult incat ai vrea sa dansezi tot timpul,sa asculti muzica iubirii .................
Prin dans inveti mult mai usor gesturile ,mimica …..lasi timiditatea la o parte dar ai o mare satisfactie cand depasesti bariera emotiilor si te simti ca un fulg pe podiumul pasiunii….pe cand in relatie esti stangaci la inceput,cu timpul incepi sa iti infrangi puditatea,descoperi necunoscutul…….si apoi vine satisfactia de a fi iubit …..si a iubi…….
Dansul este comunicarea dintre tine si el,dintre tine si corpul lui…..dintre tine si corpul tau…..devii mai expresiv,devii liber in sfera imaginatiei,unde totul e posibil,unde scapi de probleme,de griji cotidiene…esti doar tu intr-o lume plina de muzica …..esti tu pe ritmul iubirii……pe taramul seductiei…..si cati o mai fac azi ?!cati au uitat sa se lase sedusi pe pasi de muzica ?!
Invata sa seduci pe ritmuri angelice,pe ritmuri pasionale…..invata sa iti descoperi sarmul ,lasa-te curtata pe lirica suava a senzualitatii…..Sa invatam sa facem dintr-un barbat un prizonier al iubirii,sa-l torturam dar intr-un mod placut si excitant.....pe ringul de dans!.... Dansul te invata sa iti testezi partenerul,naste dorinte erotice nascute de contactul fizic ,de frumusetea atractiei,a iubirii….. Cate dintre noi isi mai aduc aminte serile in club,pe ringul de dans……unde ca o stea ne simteam,de privirile celorlalti care ne urmareau pasii,corpul unduindu-se pe ritmurile muzicii……cata pasiune puneam pe fiecare miscare …..pe fiecare gest ….. Hmmmm,daca stam un pic si ne imaginam ,auzim melodia noastra......a mea.....prin tot corpul un sentiment de emotii si buna dispozitie incepe sa ne cuprinda...zambim.......ne miscam.....ne lasam prada ritmurilor frenetice.......dansam........iubim!
Danseaza cu partenerul ca si cum ai face sex…….arata-i cat il doresti doar prin miscari frenetice pe pasi de muzica ….fi senzuala……simte-te ca intr-un vis feeric,traieste din plin momentul.....Da-ti drumul la imaginatie,simte-te ca o sirena a seductiei......savureaza clipa pasiunii,clipa daruirii.........dansul iubirii!
Fi o stea a ringului……un inger al iubirii…….si al amorului incepand cu un dans !

This entry was posted on sâmbătă, 23 ianuarie 2010 at 16:22 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu